Author:
• Miercuri, Septembrie 03rd, 2014

Ce inseamna credit avantajos, depinde strict de nevoia pe care o satisfice si mai ales de modul cum greveaza veniturile familiei in perioada de achitare a lui.

  1. Sa nu va stanjeneasca achitarea sumei lunare de plata. Este criteriul cel mai important pentru ca un credit sa fie in avantajul dumneavoastra.
  2. Minimizarea perioadei de creditare vine in relatie directa cu nivelul sumei lunare de plata. Cu cat aceasta este mai mare, cu atat perioada de creditare este mai mica. Stabilirea din start a unei perioade prea scurte de creditare, poate duce la imposibilitatea achitarii creditului si de aici, la scaderea eficientei creditului.medium_3058009462
  3. Gestionarea costurilor suplimentare, cum ar fi asigurari de viata sau de imobil, sume de plata pentru rambursari anticipate, costuri de intretinere a contului, s.a.m.d. Toate acestea greveaza eficienta creditului si vor constitui cheltuieli periodice suplimentare.
  4. Refinantarea optima, respectiv, gasirea momentului optim pentru a face o refinantare. Mirajul refinantarilor-minune. Pentru a obtine un credit avantajos, este important sa verificati urmatoarele aspecte care maresc perioada de achitare si scad cheltuielile lunare, este destul de tentant, insa per total, suma finala rambursata bancii creste destul de mult, la aceasta adunandu-se si cheltuielile de prelucrare a dosarului, la unele banci, de transfer interbancar, daca este cazul si altele
  5. Valuta versus leu este mereu o intrebare complicate. Bancile vor avea mereu tendinta de a accepta credite in lei, dat fiind ca profitul lor este mai mare in aceasta forma, rata in lei fiind de ceva vreme in trend sustinut mai mare decat cea in valuta.
  6. Rambursare anticipata. Daca sunteti confortabil cu rata in forma in care este, cea mai buna metoda de a eficientiza creditul este scaderea perioadei de creditare.

photo credit: bitzcelt via photopin cc

Category: Credite
Poti urmari raspunsurile la acest subiect prin sistemul RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comentariile sunt inchise.