Author:
• Joi, Iulie 31st, 2014

ID-100153702
Sunteti inscris in baza de date a Biroului de Credite? Va uitati cu jind cum toata lumea are dreptul sa isi refinanteze creditele, mai putin dumneavoastra? Vi se pare o usa nedrept inchisa in nas?
Nimic mai putin adevarat!

E adevarat faptul ca, destule institutii bancare din Romania se feresc sa aiba de-a face cu rau-platnicii (persoane care din diferite motive nu au reusit sa achite la timp cel putin una dintre rate). In acest caz, banca este singura care decide daca si mai ales in ce conditii considera sigura aprobarea unui imprumut catre o astfel de persoana.

 

In acest caz, cel mai  normal ar fi sa incercati sa aplicati totusi pentru creditul pe care vi-l doriti la mai multe banci simultan. Aveti foarte multe sanse, ca una dintre aceste banci, convinsa fiind de determinarea dumneavoastra, sa accepte creditarea.

Mai exista si institutiile financiare nebancare (IFN-urile) a caror politica in ceea ce priveste acordarea de imprumuturi este mult mai relaxata decat a bancilor, in ceea ce priveste riscurile pe care si le asuma, dar in acelasi timp si costurile de accesare a unui impriumut in aceste conditii nu sunt  deloc de neglijat.

In general  Institutiile Financiare Nebancare practica dobanzi mai mari datorita faptului ca aceasta reprezinta singura lor sursa de finantare, in timp ce bancile se bazeaza si pe investitiile facute.

 

Image courtesy of  FreeDigitalPhotos.net

Category: Credite
Poti urmari raspunsurile la acest subiect prin sistemul RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comentariile sunt inchise.