Author:
• Joi, Octombrie 30th, 2008

Refinantarea creditelor presupune preluarea de catre alta banca, in conditii mai avantajoase, a unui credit deja existent. Cu alte cuvinte, creditele de refinantare sunt acele credite pe care doresti sa le accesezi fie datorita unei dobanzi mai avantajoase, fie pentru ca doresti o suma mai mare. Refinatarea unui credit se face cu un credit de acelasi tip. Pentru a obtine la anumite credite refinantare cititi cu atentie detaliile de mai jos.

De ce sa faci un credit de refinantare?

 • Ai un credit la o banca dar intre timp dobanzile si comisioanele au scazut? Muta-ti creditul la o noua banca! Fa un credit de refinantare!
 • Nu stii care banca acorda credite de refinantare mai avantajoase? Te indrumam sa obtii la anumite credite refinantare!
 • Ai doua avantaje: vechiul credit se schimba cu altul ale carui costuri vor fi mai mici si mai ramai si cu niste bani in plus.
 • In cazul in care ai deja un credit facut la o banca si vrei sa gasesti conditii mai avantajoase la o alta banca in privinta conditiilor de creditare (valoare mai mare a creditului, perioada mai indelungata, garantii mai putine) sau a costurilor (dobanzi si comisioane mai mici).
 • Ai deja un imprumut facut la o banca si doresti sa apelezi la un alt credit, pentru a contracta o noua sursa de bani, insa nu poti sa faci acest lucru din cauza restrictiei BNR care impune o anumita valoare a ratei lunare in raport cu veniturile. (Suma tuturor ratelor nu trebuie sa depaseasca 40% din valoarea veniturilor).
 • Ne poti contacta pe noi pentru a afla detaliile la obtinerea unui credit refinantare.

In consecinta, avantajul tau poate fi acela ca poti obtine la anumite credite refinantare prin plata unei rate mai mici pentru creditul existent sau obtinerea unei sume de bani suplimentare.

Pentru mai multe informatii despre refinantare credite contactati-ne!

Poti urmari raspunsurile la acest subiect prin sistemul RSS 2.0 feed. Poti lasa un raspuns, sau urmareste subiectul de pe siteul tau.

2 Responses

 1. 1
  capelleanu laura ana 

  as dori sa stiu daca sotul meu mai poate lua vreun credit am dori unul de 20000euro sa ne platim restul de banci si sa ne mai ramana ceva ptr. o asociatie familiala.am patit un necaz in iulie copilul nostru a facut un accident cu masina noastra eu a trebuit sa renunt la servici sa stau cu el si asa am cam ramas in urma cu ratele.acum astept raspuns de la o firma si sper sa ma angajez intr-o luna .ne este foarte greu si am avea nevoie de ajutor telefonul meu e0728918546 va rog sa imi dati un raspuns deci nu stiu daca am ajuns in biroul de credite ptr tot timpul am fost corecti in ultima luna am avut probleme

 2. 2
  moraru ie\rina 

  as dori sa fac o refinantare la un credit mai vechi in valuare de 6000eur,as vrea sa stiu daca ma incadrez la o refinantare de 10000eur pe 10 ani am un venit net lunar de 1023ron

Lasa comentariul tau pentru acest subiect